Gavner både hår og hud

Alle produkter i 100% bambus fra Wonder Living har et utal af forskellige egenskaber, hvilket ikke er nogen undtagelse med vores hovedpudebetræk. Fordelen ved at vælge et hovedpudebetræk i 100% bambus er mange, men en helt særlig egenskab er, at det gavner både hår og hud. Mange ved det ikke, men kvaliteten på dit hovedpudebetræk kan nemlig være en afgørende faktor for dit hår og huds sundhed, hvorfor det ikke er ligegyldigt hvilket materiale du vælger.

Slip for morgenhår

Hvis man vælger et hovedpudebetræk i en ringe kvalitet, kan det gå ind og slide og faktisk være med til at beskadige dit hår. Ved at vælge et hovedbetræk i 100% bambus kan du nemt sove med dit hår løst, som ellers ikke anbefales ved eksempelvis bomuld. Hovedpudebetræk i 100% bambus fra Wonder Living er nemlig satinvævet med 300TC, hvilket gør betrækket silkeblødt med en blankt overflade, som gavner dit hår og din hud. Da hovedpudebetræk i 100% bambus også er antistatisk, vågner du ikke op med lige så uglet og filtret hår, som ved eksempelvis bomuld.

Et bæredygtigt valg

Ved at vælge hovedpudebetræk i 100% bambus fra Wonder Living, foretager du ligeledes et mere bæredygtigt valg og beskytter naturen, da alle vores produkter er fremstillet af 100% økologisk voksende bambus efter den bæredygtige lyocell-metode. Alle produkter er OEKO-TEX 100® standard certificeret og alt bambus kommer fra en 100% økologisk bambusskov.

Læs mere om lyocell-metoden, OEKO-TEX 100® ved at klikke på nedenstående links.

Lyocell-metoden

OEKO-TEX®

Fordele ved at vælge hovedpudebetræk i bambus

  • Beskytter dit hår mens du sover
  • Er antistatisk fra naturens side, så derfor kan du slippe for at vågne op uglet og filtret hår
  • Er satinvævet med 300TC, hvilket gør det silkeblødt og derfor ikke slider på håret
  • Er særligt velegnet til personer sensitiv hud og hår
  • Et bæredygtigt valg

 

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt du skal investere i et hovedpudebetræk i bambus, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.