Wonder Living

Om os

Vores vision

Vores vision genspejles i vores slogan We make dreams more comfortable”
da vi gerne vil opfattes som et luksusbrand der adskiller sig fra andre udbydere på markedet. Vi tilbyder luksussengetøj, dyner, puder, madrasser og meget mere, som er produceret på mest bæredygtig vis, så du trygt kan handle hos os med god samvittighed og samtidig opnå en mere sund og naturlig nattesøvn.

 

Vores mission

Vores hovedmission er at være med til at gøre vores kunders søvn til en bedre og sundere komfortoplevelse, hvor vi her vil være med til at introducere luksussengetøj, dyner og puder i 100% bambus produceret efter den bæredygtige lyocell-metode. Man sover i gennemsnit 1/3 af sit liv, hvorfor dette bør stille høje krav til hvilke valg man tager i forbindelse med sin søvn, om end det er ens valg af seng eller sengetøj. Wonder Living tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, som nøje er udvalgt efter vores værdier og vores kunders efterspørgsel. Vi udplukker kun det bedste af det bedste, men kan samtidig også godt lide at adskille os fra mængden, ved at vælge produkter som ikke er set før. Vores mission er ligeledes at få kvalitet og bæredygtighed til at gå hånd i hånd ved alle vores produkter.

bambus puder navy blue

Idégrundlag

Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde, hvor vi samtidig gør noget godt for planeten.

 

Derfor skal du vælge Wonder Living

Først og fremmest er vi en af nordens første udbyder af luksussengetøj, dyner og puder produceret af 100% økologisk bambus igennem lyocell-metoden, hvorfor vi hermed kan tilbyde den højeste kvalitet. Endvidere er vores produkter af rene bambustekstiler og bambusfibre, som ikke er blandet med andre materialer, som det oftest ses. Alle produkter produceres under eget brand, og vi kan dermed sikre, at produktionen foregår under de rette forhold fra start til slut, og at vores varer er af højeste kvalitet.

Bæredygtighed og etik

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at passe på vores alles planet. Dette stiller derfor særligt krav til alle virksomhedsejere, hvilket vi hos Wonder Living dagligt forsøger at efterstræbe. Vi vil være med til at gå i front og bruger derfor meget tid på at finde pålidelige producenter og underleverandører, som sikrer at alt fra råvarer til det færdige produkt bliver produceret på mest bæredygtig vis og som har de rette certifikater, som lever op til de strengeste krav for miljø og arbejdsforhold. Alle produkter hos Wonder Living, kan du derfor handle med god samvittighed.

Vi er altid åbne for mere miljøvenlige og bæredygtige tiltag, så kontakt os endelig, hvis du har nogle gode idéer til forbedringer.

 

Du kan læse mere om vores produktionsmetode her.