Wonder Living

Gratis ombytning

Julegaver kan byttes frem til 1. februar 2021
Hos Wonder Living tilbyder vi gratis ombytning af produkter. Hvis du ved en fejl bestiller en forkert størrelse/farve, tilbyder vi at betale for returneringen (foretaget gennem vores returportal) og den nye forsendelse.

*Bemærk at vi ikke tilbyder gratis returnering for fortrydelseskøb. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du selv afholde returomkostningerne. Et returlabel kan dog købes for kun 39 kr. gennem vores returportal

Sådan fungerer det:

  1. Du lægger ud for et returlabel til 39 kr. via vores returportal her (beløbet tilbagebetales efterfølgende).
  2. Skriv en mail til info@wonderliving.dk med ordrenr. på returforsendelsen og hvilket produkt/farve du ønsker i stedet.

Hvis du bytter til en anden størrelse, kan der forekomme en prisdifference. Her tilbagebetales eller opkræves differencen (modregnet de 39 kr. i fragtudlæg) før, at det nye produkt bliver afsendt.

Varens stand, når du sender den retur:
Produktemballagen skal være intakt og salgbar. Varen må gerne have været åbnet og beset, men ikke taget i brug. Med andre ord – varen må være afprøvet på samme måde, som hvis du prøvede en jakke i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Du finder vores kontaktinformation her