Hvad er fsc

FSC® Forest Stewardship Council
Wonder Living er Danmarks første FSC® certificeret virksomhed i sengetøjsprodukter forarbejdet af bambus. Det er vi meget stolte af. FSC® mærkningen skaber gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden og det er din sikkerhed for, at modtage et færdigt produkt som er produceret ansvarligt og under ordentlige arbejdsforhold.

Hvad er FSC® mærket?
FSC® har eksisteret siden 1993 og er en non-profit mærkningsordning til træ og papir. De er med til at beskytte skove i hele verden. Hos Wonder Living bruger vi kun 100% økologisk bambus fra en lukket skov til vores FSC® certificerede produkter. Her bliver der ikke fældet mere bambus end skoven kan nå at reproducere. Bambusskoven ligger i det sydlige Kina, væk fra de kinesiske tågeskove hvor truede dyrearter (som blandt andet pandaer) og tropisk planteliv holder til.

Gode arbejdsvilkår og en bæredygtig tilgang 
Du kan med god samvittighed handle FSC® certificerede produkter fra Wonder Living. Ikke nok med at både dyr og planteliv bliver beskyttet, så sikrer FSC gode arbejdsvilkår (løn, uddannelse, sikkerhedsudstyr m.m.) for de ansatte i skoven. Dette er gældende for hele vores forsyningskæde, som er FSC® certificeret.

Når bambussen omdannes til tekstiler, er det en længere proces, som bliver forarbejdet på flere forskellige fabrikker. Derfor er dette certifikat vigtigt for både du og os. Du kan se hvilke produkter som er FSC® certificeret under de enkelte produktbeskrivelser. Alle FSC® certificerede produkter fra Wonder Living har FSC claim: FSC 100%
Wonder Living er certificeret under cert.nr.: SCS-COC-005763-CJ


– ved at købe produkter med dette label bidrager du til beskyttelse af skove i verden.