Returnering

Det skal være nemt at handle hos Wonder Living! Det samme skal returnering eller ombytning.

100 dages fortrydelsesret

Vil du gøre brug af din fortrydelsesret? Så kan du sende din pakke retur via vores returportal for kun 39 kr.

ÅBEN RETURPORTAL

Ønsker du selv at stå for returnering, skal pakken leveres til:
Wonder Living ApS
Falkoner Allé 12A, 1tv.
2000 Frederiksberg

Du er også velkommen til at komme forbi adressen (skal aftales på forhånd).
Kontakt: info@wonderliving.dk eller ring 42909089

Praktisk information:
Vi bestræber at behandle din returnering samme dag, som vi modtager pakken retur. Ønsker du pengene retur, bliver beløbet udbetalt inden for 2-5 hverdage.

Varens stand, når du sender den retur:
Produktemballagen skal være intakt og salgbar. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som prøvede du den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, eller at have vasket det, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

Ombytning: Ombytning til en anden farve eller størrelse foregår ved, at du sender det ønskede ombyttede produkt tilbage til os og selv bestiller den korrekte variant på vores webshop. Som nævnt ovenfor bliver beløbet for det returnerede produkt udbetalt inden for 2-5 hverdage.

Bemærk: Refunderinger vil altid ske til samme kort, som ordren er bestilt med.