Job hos Wonder Living

AKTUELLE LEDIGE STILLINGER: 

 

"SoMe ansvarlig & kreativ ”blæksprutte” – Deltid/fuldtid"

Vi søger en dygtig og engageret SoMe-ansvarlig, der ønsker at spille en betydningsfuld rolle fra start, med en bred vifte af forskellige ad hoc-opgaver i en virksomhed i vækst med store armbevægelser. Om du er studerende eller på udkig efter dit næste deltids- eller fuldtidsjob er underordnet, så længe vi finder den rigtige kandidat.

Om virksomheden: Wonder Living er et dansk sengetøjsbrand, der specialiserer sig i bambus og blev etableret i 2017. Vi er stolte af at være ’first movers’ og i dag være blandt Danmarks førende inden for vores kategori. Vi udvider konstant vores sortiment og har i dag over 15 forskellige produktgrupper under eget brand, som vi selv har udviklet fra bunden og vores hovedmission er at være med til at gøre vores kunders søvn til en bedre og sundere komfortoplevelse.

Vores team består af flere dedikerede personer, fordelt på eksterne samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med. Den daglige drift håndteres på kontoret af stifterne, Mads og Cecilie, som du ville skulle arbejde sammen med.

Dine opgaver: Som vores SoMe-ansvarlige vil du ikke blot håndtere indholdet og interaktionen på vores FB- og IG-profiler, men også være med til at forme vores tilstedeværelse på nye platforme som TikTok på sigt. Udover dette vil du være en nøglespiller i diverse ad hoc-opgaver, herunder kundeservicehåndtering, hjælp til diverse optimeringer, grafisk design m.m. Du kan forvente, at ikke to dage er ens, og vi leder efter en proaktiv person, der tænker ud af boksen og ønsker at sætte sit eget personlige præg på virksomheden og vokse med den. I vores mindre virksomhed er samarbejde og fleksibilitet nøgleordene. Vi forventer derfor, at du er indstillet på at støtte op om andre opgaver ud over dine primære ansvarsområder.

Dine kvalifikationer: Vi søger en kandidat med stor erfaring og en naturlig passion for SoMe. Det er afgørende, at du er initiativrig og har evnen til at skabe og opretholde engagerende indhold. Dette indebærer både brug af eksisterende materialer og evnen til at producere eget indhold, evt. ved organisering af fotoshoots. Vi forventer, at du kan tilføre din egen kreative signatur til vores kanaler og at du behersker professionelle redigeringsværktøjer såsom Photoshop, Canva m.m., da disse er afgørende for at lykkes i stillingen. Du vil skulle samarbejde tæt med vores marketingbureau, som er ansvarlig for annonceringsdelen på FB/IG og være i stand til at udarbejde og følge en løbende plan for vores sociale medieindsats, herunder evaluering og tilpasning af strategien for at opnå vores mål.

Yderligere forventer vi, at du har erfaring med og er komfortabel ved at kommunikere direkte med vores kunder for at sikre en effektiv og professionel kundeserviceoplevelse.

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at blive en del af et voksende team.
  • Et alsidigt job med en bred vifte af forskellige opgaver med masser af ansvar.
  • Masser af plads til kreativ udfoldelse og personlig vækst (kun fantasien sætter grænser).
  • Omfattende træning i vores produkter og tekstilbranchen, samt muligheder for at udvikle ekspertise inden for import fra udlandet
  • Nødvendige arbejdsværktøjer (egen computer skal anvendes).
  • En god frokostordning, sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: På vores kontor på Falkoner Allé 12A, Frederiksberg, med god mulighed for lejlighedsvist hjemmearbejde.

Ansøgning: Vi ansætter løbende, så send din ansøgning og CV til Cecilie på cecilie@wonderliving.dk.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktoplysninger:         

Cecilie Clausen

Medejer

Direkte: +45 51882234

Mail: cecilie@wonderliving.dk