HISTORIEN OM WONDER LIVING

En innovativ virksomhed med fokus på sengetøjsprodukter i 100% bambus. Oplev ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde, hvor du samtidig gør noget godt for planeten

Vores mission

Vores hovedmission er at være med til at gøre vores kunders søvn til en bedre og sundere komfortoplevelse, hvor vi her vil være med til at introducere luksussengetøj, dyner og puder i 100% bambus produceret efter den bæredygtige lyocell-metode. Man sover i gennemsnit 1/3 af sit liv, hvorfor dette bør stille høje krav til hvilke valg man tager i forbindelse med sin søvn, om end det er ens valg af seng eller sengetøj. Wonder Living tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, som nøje er udvalgt efter vores værdier og vores kunders efterspørgsel. Vi udplukker kun det bedste af det bedste, men kan samtidig også godt lide at adskille os fra mængden, ved at vælge produkter som ikke er set før. Vores mission er ligeledes at få kvalitet og bæredygtighed til at gå hånd i hånd ved alle vores produkter.

Vision

Vores vision genspejles i vores slogan ”A good night’s sleep for a better day” da vi gerne vil opfattes som et attraktivt brand som adskiller sig fra andre udbydere på markedet. Vi tilbyder luksussengetøj, dyner, puder, madrasser og meget mere, som er produceret på mest bæredygtig vis i 100% bambus, så du trygt kan handle hos os med god samvittighed og samtidig opnå en mere sund og naturlig nattesøvn.

Bæredygtighed og etik

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at passe på vores alles planet. Dette stiller derfor særligt krav til alle virksomhedsejere, hvilket vi hos Wonder Living dagligt forsøger at efterstræbe. Vi vil være med til at gå i front og bruger derfor meget tid på at finde pålidelige producenter og underleverandører, som sikrer at alt fra råvarer til det færdige produkt bliver produceret på mest bæredygtig vis og som har de rette certifikater, som lever op til de strengeste krav for miljø og arbejdsforhold. Alle produkter hos Wonder Living, kan du derfor handle med god samvittighed. Vi er altid åbne for mere miljøvenlige og bæredygtige tiltag, så kontakt os endelig, hvis du har nogle gode idéer til forbedringer.

Hvorfor vælge Wonder Living?

Vi er eksperter i bambustekstiler og Danmarks første FSC® certificeret virksomhed i sengetøjsprodukter forarbejdet af bambus. Et certifikat som vi er særligt stolte af. FSC skaber gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden, som er din sikkerhed for at du modtager et færdigt produkt, som er produceret ansvarligt og under ordentlige arbejdsforhold. Du kan se hvilke produkter som er FSC® certificeret under de enkelte produktbeskrivelser. Alle FSC® certificerede produkter fra Wonder Living har FSC claim: FSC 100% Wonder Living er certificeret under cert.nr.: SCS-COC-005763-CJ Alle produkter produceres under eget brand, og vi kan dermed sikre, at produktionen foregår under de rette forhold fra start til slut, og at vores varer er af højeste kvalitet.