Spørgsmål og svar

Vi bestræber dag-til-dag levering!
Bestiller du inden kl. 15 (hverdage), sender vi som udgangspunkt pakken afsted samme dag. 97% af alle pakker leveres i gennemsnit den næstkommende hverdag.

Du kan selv vælge levering med DAO365 (små pakker) eller GLS

Bemærk, at du først vælger, hvilken pakkeshop som du ønsker levering til på betalingssiden.

Priser
Levering til pakkeshop ved køb under 499 kr. = 49 kr.
Vi tilbyder gratis levering til alle pakkeshops ved køb over 499 kr.
Levering med privatomdeling: 65 kr. (gratis ved køb over 3.000 kr.)

Spor din ordre
Når din pakke er afsendt, modtager du automatisk en e-mail og SMS med trackingnummeret.

Sikker betaling
Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay eller ViaBill.
wonderliving.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når ordren afsendes.

Det skal være nemt at handle hos Wonder Living! Det samme skal returnering eller ombytning.

100 dages fortrydelsesret

Vil du gøre brug af din fortrydelsesret? Så kan du sende din pakke retur via vores returportal for kun 39 kr.

ÅBEN RETURPORTAL

Ønsker du selv at stå for returnering, skal pakken leveres til:
Wonder Living ApS
Falkoner Allé 12A, 1tv.
2000 Frederiksberg

Du er også velkommen til at komme forbi adressen (skal aftales på forhånd).
Kontakt: info@wonderliving.dk eller ring 42909089

Praktisk information:
Vi bestræber at behandle din returnering samme dag, som vi modtager pakken retur. Ønsker du pengene retur, bliver beløbet udbetalt inden for 2-5 hverdage.

Varens stand, når du sender den retur:
Produktemballagen skal være intakt og salgbar. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som prøvede du den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, eller at have vasket det, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

Ombytning: Ombytning til en anden farve eller størrelse foregår ved, at du sender det ønskede ombyttede produkt tilbage til os og selv bestiller den korrekte variant på vores webshop. Som nævnt ovenfor bliver beløbet for det returnerede produkt udbetalt inden for 2-5 hverdage.

Bemærk: Refunderinger vil altid ske til samme kort, som ordren er bestilt med. 

I 2023 tog vi en beslutning om at lukke vores showroom og samtidig stoppe vores samarbejde med de mange forhandlere vi havde rundt omkring i Danmark. Det gjorde vi for at kunne tilbyde bedre priser, en mere korrekt vejledning og 5-stjernet service, som vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi har af den årsag gjort os ekstra umage for at beskrive produkterne så godt og nøjagtigt som muligt her på vores webshop, så du trygt kan handle hos os, uden at mærke og se produktet fysisk først.

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne handle med god samvittighed, hvilket er noget, vi efterstræber her hos Wonder Living.

Af den årsag har vi fra starten prioriteret at have de rette certificeringer, så du som forbruger kan være sikker på, at dit produkt er pålideligt og opfylder kvalitetsstandarderne.

Læs mere om vores forskellige certificeringer nedenfor: